Mina bilder /fotomontage

Om min konst

På utställningar är det vissa frågor/kommentarer som återkommer.
Den vanligaste frågan är om jag fotograferat alla bilderna själv. Svaret på den frågan är
Ja! För samtliga fotografier som jag använder i mina fotomontage gäller att det är jag och ingen annan som hållit i kameran.
Om du vill dela eller använda någon av mina bilder kontakta mig först.
(Upphovsrättslagen  §49 a)
En annan kommentar är ‘Varför köpa fotokonst, det är ju bara att trycka på några knappar och ingen riktig konst som en tavla‘ . Ett bra svar finns i Affärsvärlden nr 15/2015  i artikeln Fotokonst allt hetare

Samtliga bilder säljs signerade, upptryckta i numrerad och liten begränsad upplaga på Fine Artpapper eller förstklassigt fotopapper.  De flesta kan fås  i olika storlekar  från 15×20 cm  till ca 55×80 cm (storlek själva bilden,  utan ram) Se även Glastavlor.

Prissättningen av verken beror på storlek, upplaga och även på hur många timmars arbete (allt mellan 10-80 timmar) som ligger bakom det färdiga resultatet.
Jag trycker upp exemplar i den angivna upplagan efter hand,  för att hålla kostnaderna nere. På så sätt behöver jag aldrig rea ut osålda verk och du som köper mina tavlor riskerar aldrig att jag sänker priset på dem, om så bara ett enda verk av upplagan sålts. (Däremot har jag vid några tillfällen höjt det när jag märkt att efterfrågan varit stor)
Under arbetets gång gör jag ofta mindre provtryck för att hitta den perfekta tonen, och dessa utskrifter brukar jag sälja för en mindre peng.

Min tryckta signatur finns inte med på utskrifterna, som däremot alla är signerade och numrerade för hand.

Fotografier som inte är montage finns nu under en egen flik; Mina bilder/fotografier

Du kan kontakta mig via kontaktfliken på hemsidan för beställning, eller pris på den bild du är intresserad av

Rhino in Wool
Vit noshörning från Sydafrika på väg ut från fotot till den mjuka ullen från ett skånskt får.
Tryckt på Innova FineArt paper, 315g/kvm
Upplaga 5, 38×38 cm
5, 28×28 cm

På spaning efter den tid som flytt / À la recherche du temps perdu
Upplaga
5, 38×38 cm,
5, 28×28 cm
Hösten 2018 besökte jag Neapel och Pompeji. Den skarpa bilden i förgrunden är från Pompeji och bakgrunden är en gränd i gamla Neapel.
Underneath. Fotomontage.
Upplaga
5, 38×38 cm
5, 28×28 cm
I den krackelerade isen som täckte en vattenpöl på stranden i Kämpinge i vintras gömmer sig två lejon.
Radiant Giraffes.
Fotomontage på konstpapper.
Upplaga 5, 38×56 cm
Upplaga 5, 29×42,5 cm

När solen går ner lyser panamagräset som växer i vår trädgård som guld. Jag har dragit på med mättnaden och tänkte att girafferna från Sydafrika säkert trivs där.

Björnbad
En björn som tröttnat på att stå på Oxfords Naturhistoriska museum, åkte på semester. Här på väg in efter ett uppfriskande bad på Långa Bryggan i Bjärred.
Tryckt på canvas, 100×70 cm (unik)
Upplaga 5, 44,5×29,5 cm på Innova Fine art, 315g/kvm

Con te partiró
Jag följer med dig. Andrea Boccelis sång inspirerade mig till denna bild där två geparder (Sydafrika) ger sig ut på en hängbro (Costa Rica) in i de okända molnen
Upplaga 5, 50×50 cm
5 38×38 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piazza Navona
Elefanten kom emot oss på en tur i Bongani på gränsen mot Mocambique. Den har fått lite färg och placerats på Piazza Navona i Rom.
Upplaga
5 45,5×67 cm,
5  38x54cm

After Sun

Ett alldeles vanligt turisthotell på Gran Canaria, när solen gått ner och turisterna försvunnit kan det komma oväntade besök till vattenhålet. Åtminstone i min fantasi. Giraffen är fotograferad i Sydafrika 2013.
Upplaga 5, 38×38 cm

Penguins of Stockholm

När jag stod i kö för att komma in på Nationalmuseum  lade jag märke till en man som gick förbi. Han hade en lång rock och hatt, och förde mina tankar till en pingvin. Upp med kameran och föreviga, och hemma hittade jag några bilder på kejsarpingviner  som jag tog på Sea Life Melbourne Aquarium 2017.
Upplaga 5 st 38×38 cm,
5 st 50×50 cm

Deer tree

Hjorten som här växer upp ur rötterna till ett träd i Costa Rica poserade så snällt för mig i Nya Zeeland 2017. Ormen är också fotograferad i Costa Rica 2018, medan sankdynerna, havet och bryggan är i Falsterbo vintern 2019, liksom träden som blev hjortens horn. Solnedgången är fotograferad i Santa Teresa i Costa Rica.
Upplaga
3 st 67×100 cm
5 st 45,5×67  cm ( 4 kvar)
5 st 38×54 cm

Moon Shadow

Samma måne lyser i Australien som i Sverige. Här är den fotograferad i Höllviken i januari 2019, och lyser på Sydneys Operahus som seglar fram i ett hav av moln över Tre Systrar vid Blue Mountains i New South Wales, Australien 2017.
Upplaga 5 st 50×50 cm, 5 st 38×38 cm.

La Habana 5

Ett montage av två olika bilder, båda tagna i Havanna 2018.
Upplaga 5 38×38 cm, 5 28×28 cm

Handle with care

Dessa magnifika kattdjur förtjänar att tas om hand på bästa sätt. Denna mötte jag i Moholoholo i Sydafrika, och lyfter symboliskt upp den på en bädd av bomull mot en solnedgång, också den i Sydafrika.
Upplaga 5 st 54×38 cm.

Månlandning

Moon landing
Månen har landat i ett helt och hållet digitalt fantasilandskapsom bl a befolkas av giraffer och en  pingvin, samtliga fotograferade i det fria i Sydafrika.
Upplaga 5 st 38×38 cm

Upplaga 5 st 50x50 cm, 5 st 38x38 cm

The Egg
Turning Torso i Malmö x 2, med ett ägg innehållande en människa mellan sig, mot en bakgrund av en kvällshimmel under åskväder.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
Upplaga 5 st 50×50 cm, 5 st 38×38 cm

giraffistövlar


With Flowered Wellingtons
En giraff från den sydafrikanska savannen lånade några blommiga gummistövlar och klev ut i Lake Wakatipu på sydön i Nya Zeeland.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
Upplaga 5, 38×38 cm
Upplaga 5 28×28 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Looking Out

I gamla stan i Havanna är det många hus som är illa åtgångna, bl a av orkanen Irma. Men drömmarna lever. Här i ett blommande träd fotograferat i Costa Rica, samt ett fönster öppet mot världen från vandrarhemmet i Varberg.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
Upplaga 5, 38×38 cm
Upplaga 5 28×28 cm

Cinque Terre
Cinque Terre

Vid första titten en alldeles vanlig turistbild från Cinque Terre i Italien. Titta en gång till. Upptäck sälarna från Seal Iland utanför Cape Town, den österlenska storken med sina ungar, kolibrin från Costa Rica och min huspadda.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
Upplaga 5, 56×38 cm
Upplaga 5, 81×55 cm

dystopia

Hope
Fotomontage med dystopisk ton, där landskapet är Skånes sydkust en minst sagt blåsig vinterdag i mars 2018.  Med vinden kommer en spårvagn, fotograferad i Christchurch, NZ. Från det glödande klotet, gjort av valborgsmässoelden i Bjärred 2017, där en ödla (fotograferad i Khao Lak, Thailand) kryper runt hoppar två personer. Dessa är egentligen bungyjumpers som jag fotograferade i Auckland, NZ 2017.  Byggnaden till vänster är fotograferad på Tivoli i Köpenhamn, DK. Och hoppet växer egentligen i mitt lilla drivhus.

Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
Upplaga 5, 56×38 cm
upplaga 5 68×47 cm
Upplaga 5, 81×55 cm
Upplaga 5, 100×70 cm

candyman


Candyman
Fotomontage där en giraff fått gå loss i en godisbutik. Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm, upplaga 5,  56×38 cm

pelikan på snösten


Pelican in Pink

strytsäggrödafjädrar

Fotomontage där pelikanen från Key West, FL, har iklätts en cerise tyllkjol och placerats på en snöklädd sten, som i sin tur hamnat i Costa Ricas regnskog.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
upplaga 5,  56×38 cm


Mama?
Fotomontage där en struts (Sydafrika) på jakt efter sin mamma hamnat i ett äggskal med röda fjädrar. Ägget står i den skånska snön.
 Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
upplaga 5,  56×38 cm

kolibrisvans3


Hummingbird over la Habana
I detta fotomontage möts Costa Rica och Kuba. Den färgsprakande kolibrin från Costa Ricas regnskog får sprida sitt stoff över svartvita huskroppar i Havanna.


flykten till månen web

Flight to the Moon

Fotomontage med elefanter som står på rad för att strålas iväg till Månen med hjälp av en kronärtskocka. Fältet och himlen är fotograferade i Skåne, medan elefanterna fanns i Sydafrika. Skyline är Melbourne.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm,
56×38 cm, upplaga 5
68×46 , upplaga 5 

onenightinbangkok

One Night in Bangkok

Fotomontage med målade detaljer i akryl där två nöjessugna giraffer från Sydafrika vill ‘göra’ Bangkok by night. Tryckt och uppspänd på canvas.
120×50 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stranded 
Fotomontage där himmel och hav möts flera gånger om. Ur molnhavet (fotograferat från ett flygplan) sticker en gammal stubbe upp. På och runt stubben finns flera olika detaljer som en eka, en man, en trappa inlagda. Mannen tittar mot ljuset och trädet, i havet till vänster leker två sjölejon (fotograferade på Kangaroo Island; AU) under himlen där dagen börjar, dvs Hahei på Nya Zeelands ostkust där en månskära syns.
Tryckt på Canson Infinity, Baryta Photographique, 310g/kvm
56×38 cm, upplaga 5
68×46 cm upplaga 5
100×70 cm, upplaga 5.

flowergirl

Där ögonblick blir till evighet
Fotomontage. en tidig morgon på strandängarna i Kämpinge när solen bryter genom dimman och lyser på spindelnäten i ljungen. Det är trolskt och min fantasi sätts i rörelse. Du anar bilden av en liten flicka med dockvagn och packad dramatenväska  som är på väg in i sagans värld.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5, 38×38 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Once upon a time
Fotomontage där byggnaden är Månstorps Gavlar i Vellinge Kommun, Skåne, men naturen och solnedgången är fotograferad i KZN i Sydafrika. Dammen du kan ana till vänster om bron finns på Österlen, medan fiskarna i den är från Melbournes akvarium. I trädet sitter en uggla som fotograferats på Kangaroo Island i Australien och den vaktar över fyra ägg som rymmer en storstad var (London, Bangkok, Rom och Cape Town), och som grodan tittar lystet efter. Över det hela svävar en örn, fotograferad i Thailand.
Tryckt på Canson Infinity, Baryta Photographique, 310g/kvm
56×38 cm, upplaga 5.
68×46 cm, upplaga 5
100×70 cm , upplaga 5 

Efter Eric Johansson


Living on the edge
Ett fotomontage där jag inspirerats av Eric Johanssons bild Imminent. I min bild har jag använt ett foto jag tagit i Lindis-passet i Sydalperna på  Nya Zeeland, och sedan placerat in några hus från Åhus i Skåne. Klotet är en 3D-bild skapad av närbild på ett träds bark.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5, 38×38 cm

dandelion


Dandelion
Maskros på engelska har lejon i namnet. Svårare än så är det inte.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5, 56×38 cm

blue hibiscus


Blue Hibiscus
I makrofotot av den blå hibiskusen från trädgården i Höllviken göms, förutom vindruvor och vinblad, även en bild som togs av Selma Hulda Olivia Jönsson på Baltiska utställningen i Malmö 1914. Hon var min farmor, och jag har fotograferat av bilden av henne som hängde på väggen i mitt föräldrahem.
Tryckt Innova Fine Art Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5 28×28 cm
Upplaga 5. 38×38 cm

casual dignified


Dignified Diva
Hjälmkasuaren, Casuarius casuarius , som jag mötte i Australien var nog den häftigaste fågel jag mött. En sann diva. Här dyker den dyker upp ur ett hav av tak från Sydneys operahus som har fått låna färg från fågeln.
40×60 cm tryckt på Innova Fine Art Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315g/kvm.
Upplaga 5, Pris 2900:-
27×37 cm, tryckt på Epson Premium Luster Photo paper, 260 g/kvm,
upplaga 5

SONY DSC


Hangover

SONY DSC


Hello Gorgeous!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wateros
Bakgrunden är Picadilly Circus i London med två lager med olika transparens, ett med en manet fotograferad i Australien och ett av en glasskiva jag sprutat vatten på. Tryckt på Epson Professionell Premium Photo Paper, 250 g/kvm.
Upplaga 5, 29×44,5 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Pelican
 Pelikanen – som för kontrasten skull fått svart näbb – är fotograferad på Kangaroo Island, Australien. Bakgrunden är en trave sågad timmer.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5, 38×38 cm

elefantiglenorchy


Balancing.
Här balanserar en elefant från Moholoholo i Sydafrika på en uppstickande påle i Lake Wakatipu i Nya Zeeland. Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm. Upplag­­a 5, 56×38 cm 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stag
Som passagerare i bilen på Sydön i Nya Zeeland fick jag syn på den, en vit hjort. Mannen fick stanna och vända och jag kunde fotografera. Här är den mot bakgrunden av snittytan på en opalsten från ett sliperi i Melbourne. Tryckt Innova Fine Art Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 5. 38×38 cm.  SLUTSÅLD
Upplaga 5 27×27 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hop  & Go

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elephant walk.

På den gamla cementbunkern fanns avlagringar av olika slag. Jag såg tågande elefanter där, som jag gav sällskap av en transparent sydafrikansk elefant i flera lager. Den fick låna färger av lavar och annat på bunkern.
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplag­­a 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blowing in the wind

TTiLund

Finns plats?
Här har Turning Torso fått giraffhuvud och tittar ner på Domkyrkan i Lund. Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Spåret
Det kan hända ibland hända att tågen inte går som de ska. Det hände mig när jag åkte hem från Stockholm en dag att vi blev stående i Nässjö. Solnedgången var fantastisk och jag tyckte jag hjälpte SJ med en ursäkt.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
London Calling 

När en zebra från Sydafrika hamnar i London måste den så klart piffa till sig med lite kinky boots. Och ringa hem och berätta. Bara synd att de där telefonkioskerna är så förbenat små..
Tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
Upplaga 9, 38×38
Upplaga 9, 27×27 cm  Upplagan i denna storlek är slut

Detta bildspel kräver JavaScript.

Beväpnad med kameran jagade jag såpbubblor i trädgården, och sedan stoppade jag in vilda djur i dem.  Tryckt på Canson Infinity Platine Fibre rag, 310 g/kvm.
Upplaga 9, 27×27 cm 
De kan även beställas i glas, 30×30 eller 60×60 cm. Se här.

SONY DSC

Alla de olika bubblorna med djur i får även samsas i en stor bild, där de kommer blåsande med Sciroccon in över de afrikanska bergen.
Tryckt på Canson Infinity Platine Fibre rag, 310 g/kvm.
Upplaga 3, 81×55 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De utvalda
S
veriges Riksdagshus i gult och blått, befolkat av allehanda djur i olika färger, helt fritt för egna tolkningar. Djuren är fotograferade i Sydafrika.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 9.  60×40 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zebra Woods

Har man tur kan man en vinterdag upptäcka zebror i Gya-skogen i Höllviken.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 5 56×38 cm
Upplaga 5, 70×53 cm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holy Cow!!
I min värld har alla humor, så ock vår Herre plus han som huserar i Vatikanen, och tycker det är lite spännande att en afrikansk buffel kommer på besök.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 5, 60×40 cm

the cat web

The Cat

Gam/e over

Game Over (Gam över)
En kapgam, fotograferad i Moholoholo i Sydafrika, placerats på de gamla Kockumshallarna i Malmö. Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 10. 81×55 cm

At the Mall

 Efter ett besök på takterrassen på Emporia där jag planerat att fotografera Malmös cityline gick jag den gröna trappan ner. Det var där de kom, de två shoppingsugna girafferna på besök från Sydafrika.
Tryckt på Canson Etching rag, 310 g/kvm. Upplaga 10, 40×60 cm

Månstorp
Blå timmen

Valborgsmässoafton 2015 i Bjärred, Skåne då timmen var blå innan bålet tändes. Öresundsbron i horisonten i lite dis. Visst kom där något gående över bron..? Eller var det bara i min fantasi som jag såg elefanten som jag fotograferade i Sydafika två år tidigare?
Tryckt på Canson Etching rag, 310 g/kvm eller Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
80×55 cm, upplaga 10
60×40 cm, upplaga 10
37×27 cm, upplaga 10
27×19 cm, upplaga 10

Recycling

Recycling.
Under en resa i Sydafrika 2014 , närmre bestämt i Bongani i östra delen av landet, mötte den öppna jeepen jag åkte i en hel flock elefanter. De var inte ett dugg roade av vår närvaro utan kom mot oss, viftande med öronen och trumpetande. Jag gömde mig bakom kameran. Här är några av dem, placerade i en hopskrynklad papperskasse från IKEA.
40×60 cm Tryckt på Canson Etching Rag 310 g/kvm eller Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm Upplaga 10,  Pris 2900:-
27×37 cm  tryckt på Innova FineArt Smooth Cotton High White, 100% cotton, 315 g/kvm
upplaga 10

Bull's Eye

Ett fotomontage där bakgrunden är en cementbunker (en i P-A Hanssons Skånelinje från andra världskriget) på stranden i Kämpinge, Skåne. Den afrikanska buffeln är fotograferad i KwaZuluNatal i Sydafrika och har fått flyta samman med cementens mossor och kalkavlagringar. Upplaga 10 av varje storlek
60×40 cm Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm
37×27 cm. Tryckt på Epson Premium Luster Photo Paper 260g/kvm

Lejonporten
Lejonporten

En stallkatt av det mäktigare slaget, ett lejon från savannen i KZN i Sydafrika, som hamnat i en ladugårdsport i skånska Hallaröd.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 20, 40×60 cm.
Upplaga 20, 27×29 cm

Spotted Cat

En leopard, fångad med kameran i Moholoholo i Sydafrika, har siktats vid Öresundsbrons fäste i Limhamn.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 3, 100×70 cm
Upplaga 20, 81×55 cm
Upplaga 20, 56×38 cm
Upplaga 20, 37×27 cm

Brovakt

Det finns djur här hemma också. Den svenska korsspindeln i köksfönstret fick flytta ut på Öresundsbron.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 20, 27×37

Flower Power
Flower Power
Transparent Torso

Malmös mest kända byggnad fångades av en stormvind, blåste bort och hamnade i höstfagra Skäralid. Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 25, 81×55 cm
Upplaga 10 40×60 cm

Rosa Gardet

Ett gäng gamar, fotograferade i Moholoholo i Sydafrika står på vakt utanför kalkstensugnarna i Ö Torp, vid Smygehuk.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 20. 60×40 cm

Cheetah i brottet

Cheetah i Brottet.
En prickig katt från KwaZulu Natal i Sydafrika som hamnat i Limhamns kalkbrott.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 20. 60×40 cm

Morgondoppet 1
Morgondopp 2

                                                                    Morgondoppet 2

Det har stått mycket i tidningarna om ”traditionen” att reservera badbryggan i Falsterbo för privata nakenbad genom att sätta tofflorna. Det hängde jag på genom att låta zebror, fotograferade i Sydafrika tåga ut på bryggan endast iklädda sina ränder. De äkta Falsterbotofflorna fick jag låna till fotograferingen.
Tryckta på Tryckt på Canson Etching Rag eller Canson Infinity BARYTA PHOTOGRAPIQUE, 310 g/kvm.
Morgondoppet 1, 81×55 cm upplaga 25
Morgondoppet 2, 27×27 cm, upplaga 25

Två sydafrikanska giraffer besöker stranden i Falsterbo under sandslottstävlingen. Det var bara killen i vattnet som lade märke till dem.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 25 80×55

Efterfest Falsterbohus
All Clear
All clear?
Zebra i Höllviken
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zementa Span

En zebra, fotograferad i KZN i Sydafrika spanar ut över det som då återstod av Cementas gamla fabrik i Malmö. Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm. Upplaga 10

Goda Grannar på Cementa

Silosen på Cementas gamla fabrik i Limhamn bara väntade på att girafferna från Sydafrika skulle flytta in.
Tryckt på Canson Etching Rag, 310 g/kvm.
Upplaga 20, 55×81 cm 
Upplaga 25, 40×60 cm 
Upplaga 25, A3.

Ut ur dimman
zebror orange web
Drakfisk
Tillsammans mot Ljuset
Giraff i rosa

4 thoughts on “Mina bilder /fotomontage

  1. Fantasstiska bilder! Har aldrig sett något liknande! Kan man på ett lätt sätt köpa fler vykort?!

    • Tack, det är jätteroligt att du gillar dem Inger! Det är lite glest bland korten just nu, men om du mailar mig på maclindhe@live.se vilka du är intresserad av så kollar jag om de finns. Jag ska också snart beställa hem nya. Om du är i närheten av Höllviken är du välkommen att köpa på plats, annars skickar jag gärna till dig.
      Hälsningar
      Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.